Post by bipucawebsa on Mar 7, 2022 17:05:42 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Write It! Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Write It! Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pénzt csal ▞▞▞
▞▞▞ Write It! Japanese 2022 version ▞▞▞
Segített gyorsan megtanulni japánul🙂
Jó módszer az izommemória fejlesztésére/az ütések sorrendjének megtanulására. A leckék sorrendjét azonban rendkívül bosszantónak találom, mivel nem kompatibilis más alkalmazásokkal. Megtanítja a dakutent és handagutent (más néven "hangos") a sima hiraganával. Nagyon idegesítő, amikor egyszerűbb lenne először megtanulni a hiraganát, más alkalmazások ezt nem teszik meg. Ennek eredményeként nem tudom gyakorolni a sima hiragana írását, amelyet egyszerre memorizálok, mivel hangosan meg kell memorizálnom, mielőtt készen állok.
Teljesen remek! Kár, hogy nem teljesen ingyenes.
Jó, de van egy probléma, Valahányszor gyakorolok/edzek, és írnom kell egy japán levelet, Megakad és stresszes leszek és befejezem a tesztet, és 1 csillagot kapok, mert meghibásodik, amikor írok.
A Tanulás Forradalma PDF - Scribd
Tudd mi ez
Cookie Notice - WTW
Az alkalmazás nem nyitja meg elakadt
E-mailezz japánnal csak lazán - Write Japanese e-mails just ...
Write It! Japanese 교육 nqq
Nagy! Ez az alkalmazás nagyon szervezett a leckék lebonyolításában. Inkább a vizsgákon. További jó munkát! Kérjük, adjon hozzá Kanjit a frissítésekhez. Ez akkor már tökéletes lenne. Köszönöm! Nagyon jó egy tesztet kitölteni ezen az alkalmazáson, hogy megtudja, mindenre emlékszik-e, de úgy gondolom, hogy jobb lenne a papírra írást gyakorolni, mert csak rövid ideig gyakorolja az írást.
Kristóf Vajda - Senior iOS Engineer - TIER Mobility | LinkedIn
Piano Game: Classic Music Song Музика lpe
Write It! Japanese Mokomieji iqe
Ez egy tökéletes alkalmazás a japán ábécé elsajátításához, de szeretném, ha kanji is szerepelne benne
évkönyv 2015 - yearbook 2015 by BME Doctoral School of ...
HELYI TANTERV Felső tagozat 2014.
Az őrült frissítés néhány funkciót csak 5 dollárért tesz elérhetővé. Hatalmas csalódás, tekintve, hogy korábban ingyenes volt.
Nagyon hasznos alkalmazás – angolul beszélőként, akinek csak 26 betűt kell megjegyeznie, nehezen tudom az összes japán karakter köré tekerni a fejem. Ez az alkalmazás rendkívül hasznos abban, hogy segítsen megemlékezni mindegyikről.
IMÁDOM ezt az alkalmazást!!!!!!! Nagyon jó, hogy segít a saját tempódban való tanulásban!!! Vannak más alkalmazásaim is, amelyekre szükségem van, hogy megtanuljak beszélni, és sokat segítek!!!!!!
Ez egy nagyszerű alkalmazás a hiragana és katakana karakterek fúrásához. Élvezem, milyen gyorsak a modulok, és milyen könnyen tudok gyakorolni, amikor csak egy-két percem van a többi feladat között. Főbb panaszok: -Minden modul után az oldal visszagördül a tetejére, ahelyett, hogy emlékezne, hol hagytam abba. Rendkívül bosszantó, amikor leckét fúrok, és folyamatosan vissza kell görgetnem. -teszt testreszabás (fizetős verzió) minimális.Nem tudom megadni, hogy teszteljek-e Katakana/Hiragana/mindkettő felett.
Ez egy csodálatos módja annak, hogy megtanulj japánul írni.
Minden tanuló személyiségfejlődéséhez igyekszünk megfelelő környezeti in- ... mok, Japán. ... betűzés kérésének kifejezése (Could you spell it, please?)
Elképesztő, amit mond. Megtanít japánul írni, és nincs korlátja. Sokféle típust tanít is. DE, ha nem tudsz japánul, az tényleg nem segít. Igazából nem tanít meg semmit, csak azt, hogyan kell írni.
Tandoor - Bejegyzések | Facebook
Don't know what to tell them, what can I say? (Oh oh, Oh oh) If only he would write me or call. A word of explanation, that's all
Jó az alkalmazás kialakítása, de úgy gondolom, hogy nem helyes. Ez az, hogy a hiragana nem helyes. Szerintem rosszul van leírva.
Elég jó app. Remek hirdetéselhelyezés! Ennek azonban több gyakorlati választékot kellene tartalmaznia. Emellett az UI/UX is javítható.
Igazán kedves és segítőkész. Tetszik, hogy konkrétnak kell lenned. Szép munka. :-)
Hiragana Quest: Learn Japanese Alphabet - AppAgg
Nagyszerű az alapvető gyakorlatokhoz, de hiányoznak a fejlettebb funkciók (amiért fizetnék, ha elérhetőek lennének).
Kiváló gyakorlat a japánok számára. Nagyra értékelem azt a lehetőséget, hogy az áttekintés módban felismerés nélküli írást gyakorolhatok. Jobban szeretném, ha a kezdőképernyő emlékezne a görgetési pozíciómra, amikor visszatérek rá, de ez kisebb dolog a kiváló írási gyakorlathoz képest.
Write It! Japanese Læring cgxw
Nagyon tanulságos és nagyon hasznos volt. Naponta gyakorolhatom az ábécét, és össze tudom kötni a hangokkal. Most tanulok először japánul, és ez az egyetlen alkalmazás, amelyre az agyam reagál. Köszönet a fejlesztőknek.
Az alkalmazás nem tudja tájékoztatni, hogy milyen karaktereket akar a katakana ズ(zu) és ヅ(zu), illetve a ジ(ji) és ヂ(ji) között. A hiragana づ(zu) és ぢ(ji) is teljesen kimarad.
Őszintén szólva letöltöttem például... 10 alkalmazást a japán tanuláshoz, és a legtöbb csak szavak és kifejezések, így nagyon élvezem, ahogy ez a hirganát az ábécé írására bontja. Ne feledje, hogy ez kifejezetten egy íróalkalmazás, ezért a legjobb, ha további alkalmazásokat tölt le a szavakhoz és kifejezésekhez. De ahhoz, hogy bármilyen nyelvet hatékonyan megtanulhasson, a legjobb, ha először megtanulja az ábécéjét! Nem jutottam odáig az alkalmazásban, ezért egyelőre csak 4 csillagot kap!
Write It! Japanese Vzdělávací lnvd
Matricák - japán motívumokkal - japanese-designs - HolnemBolt