(Android/iOS) Brick Ball Blast: Ball Crusher koodid generaatori vastupidavus
Mar 7, 2022 16:47:28 GMT -6
Post by bipucawebsa on Mar 7, 2022 16:47:28 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid generaatori vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Brick Ball Blast: Ball Crusher እንቅስቃሴ ያለባቸው fmv
Mäng ise on hea, aga liiga aeglane. Pärast etapi lõppu ei anna see teile võimalust otse järgmisele etapile liikuda, vaid paneb teid iga kord preemiat taotlema, enne kui suunate teid tagasi avakuvale, kus see palub teil poest midagi osta. Samuti lööb see lavavärava, hoolimata sellest, et see on selgelt tipus. Mängin selleks, et aega raisata, kuid see mäng sunnib mind raiskama lisaaega lihtsalt mittevajalike kastide sulgemiseks.
Praegu on see päris lõbus mäng, sest ma just alustasin seda mängu. Vaatame, kas see on jätkuvalt lõbus, kui ma edasi liigun.
See oli suurepärane sõltuvust tekitav väike mäng, kuni reklaami vaatamise asemel oli vaja münte rea võrra ülespoole liikumiseks. Nüüd olen jäänud ühele tasemele, kus pole münte, ega suuda seda enam müntide hankimiseks täita. Sama taseme proovimine on muutunud igavaks. Poleks kunagi arvanud, et ma seda ütlen, aga "palun rohkem reklaame"!! 😂
Ma tõesti naudin seda mängu ja soovitan seda
Väga sõltuvust tekitav, reklaamid on PIA
See on lõbus mäng, kuid nende tõttu kulub erinevate pallide hankimiseks ilma kuldmünte ostmata IGAVESTI. Peale selle korraliku mängu
12. taseme saavutamisel palub teil mängu hinnata. Seejärel algab 16. tasemel tavaline reklaamipommitamine, mida näete kõikjal. Ma mõistan, et reklaamid on tuluallikas, kuid kriiskav kasutab reklaame preemiate saamiseks, selle asemel, et neid mängijabaasi peale suruda. Vähemalt siis on need valikulised ja mängijate äranägemisel. Kui paluksite mul reklaami vaadata, et saada 15 minuti jooksul 15 lisapalli taseme kohta, vaataksin seda tõenäoliselt ja suurendaksin teie tulu. Sundida mulle reklaami lihtsalt taseme lõpetamise eest....Ma olen väljas!
Mängus on liiga palju reklaame ja ma ei näe hoiupõrsas mõtet, kui ma ei saa avada. Arendajad tegid mängu nii, et te ei saaks seda lõpule viia.
Kui ma rakenduse avan, ajab see mind välja, olen selle rakenduse juba kustutanud ja uuesti installinud.
See külmub ja ei näita sellel tasuta videot
Mulle meeldivad selle mängu erinevad pöörded võrreldes paljude teiste telliskivimurdmismängudega. Lihtne õppida, kuid piisavalt keeruline, et mind huvitada. Mul on aeg-ajalt kokkujooksmisi, kuid mängu taasavamisega pole probleeme olnud.
Reklaamid on nõmedad, kuid lõbus mäng.
Mängisin 60. tasemele ja ükski mäng ei näinud välja nagu reklaam, mida ma pidevalt näen
Hea mäng, kuid vajab rohkem tööd
Liiga palju reklaame
Mängud on ok kuni 300 tasemeni, pärast iga taset ilmub laadimiskuva, kuid midagi ei laadita. Tüdinenud telefoni taaskäivitamisest, et mängida
Ma arvan, et nad peaksid tegema nii, et karud ei näeks välja nagu kurjategijad, sest nad tahavad, et me nad päästaksime, kuid nad näevad välja nagu kurjategijad, nii et miks me peaksime neid päästma, ma arvan, et nad peaksid kaotama silmaplaastri, kaotama särgi ja panema nad kurb välja nägema. tehke seda siis hindan viis tärni.
Just täna proovisin seda. Mitte liiga räbal.
millal antakse välja rohkem tasemeid, sest olen läbinud kõik saadaolevad tasemed
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arked tkw
30 parimat tasuta väikest mängu Androidile [2022] - Click This ...
Brick Ball Blast: เครื่องบดลูก อาร์เคด gqu
Tänan teid nii kiiresti probleemi lahendamise eest!
Ostke online Dia.63mm 2 kihti plastikust tubaka veski herb ...
Mees, mulle meeldis see mäng, mängisin kogu aeg, aga täna (5.-19.-21.) avasin mängimiseks rakenduse ja kõik mu mündid olid kadunud! Mul oli peaaegu 7000 münti kokku hoitud ja need on kadunud!!
Ainult tasemel 14, kuid mulle meeldib see mäng. Mul oli probleem tasemega 651, võtsin arendajaga ühendust ja nad vastasid 24 tunni jooksul ja parandasid selle. Tänan sind väga. Fantastiline klienditeenindus ja hämmastav mäng.
Lõbus mängida, kuid ei näita eelvaadetes kuvatavaid ekraane. Need on lihtsalt konksud, mis aitavad teil rakendust alla laadida!!!!
Brick Ball Blast: Ball Crusher Аркади gccv
Mäng on siiani hea. Ma lihtsalt soovin, et saaksin rohkem palle välja tulistada, kui need on peaaegu lõpetanud klotside ümber põrgatamise
Pidevad tõrked! Tardub või vilgub ka elusid. Täielik prügi 🤮🤢
Väga korduv ja kergesti huvi kaotav
Brick Ball Blast: Ball Crusher Аркаде ifo
Armastan seda mängu, see on parem kui ükski teine telliskivipallimäng, kuid alates viimasest värskendusest olen jäänud tasemele. See ei lase mul esimesi palle, mille ma vabastan. See peaks viima need allapoole, kui te neid kohe ei tühjenda, kuid see ei tee seda ja ma ei saa enam palle vabastada ega kasutada abistamiseks rakette jne, see lihtsalt külmub. Kui see ei lahene, kustutan mängu ja leian uue
See ülevaade on pärast 400+ taseme mängimist: nad jäid üksikasjadest ilma, sest mittetehniliselt on see enamasti nende ahnus. 1. Teatud "väljakutsuvad" tasemed nõuavad võtteid täpse nurga all. Probleem: eesmärk on liiga tundlik ja seda pole võimalik reguleerida. #detail 2. Kui teenin tasemete kaudu münte, ei pea ma teile nende saamiseks maksma. #ahnus 3. Väljakutse jaotises pole 20. tasemel värskendusi. 4. Teenite 10 münti taseme kohta, kuid iga tasuline tegevus maksab teile vähemalt 200%. #ahnus 5. Kasutu turg.
Spider Stickman Fighting - Supreme Warriors Casual games xtn
Paljud reklaamid tasemete vahel
Suurepärane mäng kuni tasemeni 832, millel on tõrge. Nii et ma ei saa enam edasi. Andke mulle teada, kui see parandatakse, kui rohelised ringid kaovad nagu peaks.
Oh, ma pole kunagi näinud, et mängurakendus ei pane mind naeratama. Mängitud 20 taset, ei, lisage veel mõned reklaamid, mis võivad aidata.
See oli hea, kuni mul oli vähem võimalusi
Liiga lihtne. Igav
Väga sõltuvust tekitav, aga heas mõttes 🤣🤣 Jõudsin 2 nädalaga tasemele 1040, kuid enam taset ei leidnud....
"Reklaami vaatamiseks ja kogu oma kraami hankimiseks puudutage siin." Ei aitäh, koputasin. Mul läheb pool sellest lihtsalt hästi, kuna proovin just mängu. Arvake ära, mis "EI, PE PEATE HÜPIKKUNAID VAATAMA" VALIKU ILLUSION BWAHAHA, VAATAGE REKLAAMI KOHE. Neile, kes ikka veel loevad, kui sunnite rakenduse sulgema ja uuesti avama, ei pea te seda vaatama. Aga see sai vanaks. Kiire.
See on suurepärane telliskivist tulistamise tiitel. Avamiseks palju erinevaid laheda välimusega palle ja MITTE juhuslikke reklaame. Kuigi on olemas reklaamifunktsioon neile, kes ei taha raha kulutada. Suurepärane mõte!
Just alustasin. Tundub lõbus ja loodan, et see jätkub
Estonian | PDF - Scribd